Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молочний Габа
Улун, Тайвань, 2023
Цей Габа-чай ІДЕАЛЬНИЙ для людей, які ведуть АКТИВНИЙ спосіб життя.
Прекрасно підійде для зняття напруги в будь-яку погоду і разом з цим допоможе налаштуватися на активну хвилю.
Молочний Gaba Улун зроблений за технологією виробництва Габа-чаїв, коли один з етапів виробництва проходив без доступу кисню і завдяки цьому в чайних флешах збереглася гамма-аміномасляна кислота (ГАМК, англ. абревіатура GABA), яка так корисна для людини! Завдяки вмісту цієї особливої речовини Молочний Габа справляє особливу дію на людину, в порівнянні з класичним Молочним улуном:
- відмінно підвищує концентрацію уваги
- допомагає внутрішньо зібратися
- заспокоює
- знімає напругу в тілі і поліпшує роботу головного мозку
- прояснює свідомість
- покращує пам'ять
- підвищує настрій
- м'яко знижує тиск
Якщо ви любите Молочний Улун обов'язково спробуйте цей Молочний Габа, він вам обов'язково сподобається. Молочний Gaba Улун, крім ніжного приємного вершкового аромату і ніжних цитрусових нот в післясмаку, має потужну антистресову дію!
Як правильно заварити Молочний Габа
Чашка 200 мл
1. Температура води 90 градусів
2. Прогрійте чашку гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чашка 200 мл - 2 г (чайна ложка)
4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
5. Залийте чай водою 90 градусів. Настоюйте 5-10 хвилин.
Чайник 400 мл
1. Температура води 90 градусів
2. Прогрійте чайник гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чайник 400 мл - 4 г (2 чайних ложки)
4. Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
5. Залийте чай водою 90 градусів. Настоювайте 5-10 хвилин.
6. Розлийте по чашках.
7. Можна заварити повторно.
Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливо, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі та приємного смаку від такого чаю вже не буде ...
Приємного чаювання!