Кількість
|
Вартість
|
||
|
Біла Перлина
Білий чай, Тайвань
Новий габа-чай, виготовлений за технологією білого ! чаю
Це інноваційний габа-чай! Неймовірний!
Ми назвали його "Біла Перлина" 🥰
Наша нова чайна дорогоцінність)
Ноти сушеного манго та ананасу, з нотками фініків у післясмаку та приємною освіжаючою кислинкою, характерною для габа-чаїв.
М'яко бадьорить. Має освіжаючий смак.
Дає приємний піднесений стан
Габа чай Біла Перлина:
* Відмінно заряджає енергією
* Допомагає прокинутися
* Внутрішньо зібратися
* Підвищує концентрацію уваги і пам'ять
* Знімає напругу в тілі і поліпшує роботу головного мозку
* При цьому заспокоює, вирівнює внутрішній стан
* М'яко знижує артеріальний тиск
Габа-чай - ІДЕАЛЬНИЙ чай для людей, які ведуть АКТИВНИЙ спосіб життя.
Цей розкішний високогірний чай вирощений на Тайвані, в горах Алішань, на висоті 1200 м над рівнем моря.
Чайний лист збирається вручну: брунька та перші два листочки. Як усі білі чаї, в"ялиться на відкритому повітрі, в"ялиться у приміщенні - це допомагає зберегти максимальну кількість вітамінів та мікроелементів у чайному листі, що робить чай особливо корисним. І далі, на одному з етапів обробки його витримують без доступу кисню не менше 12 годин, завдяки цьому в чайному листі зберігається гамма-аміномасляна кислота - ГАМК, англ.абревіатура GABA.
Такий ОСОБЛИВИЙ білий чай рідко зустрічається серед тайваньских GABA-чаїв, що надає йому особливої цінності.
Як правильно заварювати габа чай Біла Перлина:
Чашка 200 мл
- Температура води 80 градусів
- Прогрійте чашку гарячою водою
- Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чашка 200 мл - 2 г (чайна ложка)
- Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
- Залийте чай водою 80 градусів. Настоюйте 5-10 хвилин.
Чайник 400 мл
- Температура води 80 градусів
- Прогрійте чайник гарячою водою
- Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чайник 400 мл - 4 г (2 чайних ложки)
- Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
- Залийте чай водою 80 градусів. Настоюйте 5-10 хвилин.
- Розлийте по чашках.
- Можна заварити вдруге.
Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливо, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі та приємного смаку від такого чаю вже не буде ...
Заварювання способом ПРОЛИВУ - гайвань або чайничок 100-200 мл
- Прогрійте заварник окропом
- Помістіть в нього чай близько 5 г і закрийте кришечку
- Струсіть заварник кілька разів, відкрийте кришечку і вдихніть аромат прогрітого чаю.
- Залийте чай очищеною водою 80° С, так щоб вона покрила чайний лист і відразу ж злийте - таким чином ви розпарили чайний лист, так щоб він краще розкрився.
- Відкрийте кришечку і знову вдихніть аромат чаю. Зверніть увагу, як він змінився.
- Залийте чай водою, настоюйте секунд (!) 10-15, розлийте по піалах ... вдихніть аромат, зробіть ковток, відчуйте смак ... насолодіться ним ... спробуйте описати, які ноти відчуваєте ...
- Таким чином заварюєте чай, поступово збільшуючи час кожного заварювання на 10-15 секунд, але не допускаючи перестою чаю, щоб не гірчив і швидко не «вийшов» смак і аромат. Так можна зробити близько 7-15 проливів, в залежності від тривалості кожного настоювання.
- Після того як випиваєте зі своєї піали чай, обов'язково вдихайте аромат, який в ній залишається. Саме в цей момент аромат чаю найбільш багатогранний і приємний. Відстежуйте, як змінюється аромат з кожним проливом - це доставляє багато задоволення ;)