Кількість
|
Вартість
|
||
|
Срібний Шовк,
зелений чай, Китай
Ранній зелений чай Срібний Шовк або Срібні Нитки Інь Си зібраний і виготовлений в провінції Фуцзянь. Аромат сухого листа глибокий, солодко-квітковий, гострий і м'який, з нотами латаття. Аромат завареного чаю вишуканий, ніжний, трав'янисто-солодкий, теплий, квітковий, з тривалим запашним квітковим післясмаком і фруктовими нотами.
У Китаї вважають, що це найкорисніший чай, в якому максимально проявляється оздоровчий чайний ефект.
Зелений чай Срібний Шовк закохує в себе з першого погляду. Ніжні і витончені звивисті чаїнки покриті сріблястим нальотом, що говорить про високу якість сировини. Зміст тіпсів (чайних листочків) близько 70%. Завдяки цьому чай багатий ефірними маслами, які формують його багатий аромат і тривалий запашний післясмак.
В ніжних чайних листочках міститься багато L-теаніна, який буквально володіє психоактивними властивостями. Підвищує настрій, покращує живлення головного мозку, пом'якшує і подовжує дію кофеїну, яким також багатий цей чай.
Це яскравий, приємний, світлий чай, який подарує вам весняний настрій. Пити його слід в першій половині дня.
Заварювання
Чашка 200 мл
1. Оптимальна температура води 50-60°С. Максимальна температура - 80°С. Окріп неприпустимий, чай вийде порожнім, гірким і несмачним.
2. Прогрійте чашку, ополоснувши її гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чашка 200 мл - 2 г (3 чайних ложки)
4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю 😊
5. Залийте чай водою. Настоюйте 3-5 хвилин. Чай готовий! По ходу чаювання можна додавати в чашку гарячу воду.
Чайник 400 мл
1. Оптимальна температура води 50-60°С. Максимальна температура - 80°С. Окріп неприпустимий, чай вийде порожнім, гірким і несмачним.
2. Прогрійте чайник, ополоснув гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чайник 400 мл - 4 г (6 чайних ложки)
4. Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
5. Залийте чай водою. Настоюйте 3-5 хвилин.
6. Розлийте по чашках.
7. Можна заварити повторно.
Гайвань, спосіб ПРОЛИВУ
У фарфоровій гайвані, скляному посуді або чайнику з пористої глини для зелених сортів, окропом охолодженим до 70-80 ° С.
Пропорція заварки до води 7-10 грам на 150 міллітров води.
Пити проливом з поступовим збільшенням часу одного проливу (заварки) з 5 до 25 секунд, час заварювання збільшуйте з кожним проливом.
Зберігає смак і аромат протягом 6 - 7 заварювань.
Увага! Заварюйте гарячою водою не вище 80 градусів, що б зберегти ефірні масла, які надають цьому чаю вишуканий аромат.
Чай багатий антиоксидантами, ефірними маслами, L-теаніном і кофеїном.