Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний чай з старих Дерев,
Тайвань
Чорний чай з старих Дерев має глибокий, фруктовий аромат, з легкими медовими нотами.
Смак насичений.
Міцно заварений дає терпкість і деревні ноти, характерні для чорного чаю.
Остивша феліжанка має аромат свіжого сливового варення.
Добре розкривається, заварений способом Протоки, поступово розкриваючи багатство нот свого смаку і аромату.
Дає потужне стан внутрішньої наповненості і сили.
Заряджає позитивом!
Чай, зібраний зі старих дерев, цінується по-особливому. Оскільки умови зростання дерев природні, без втручання людини.
Чаї, зібрані зі старих дерев мають дивовижну енергетикою, багатогранним смаком і потужним оздоровчим ефектом.
ЗАВАРЮВАННЯ
Чайник
1. Заварюють водою 95 градусів.
2. Прогрійте чайник, ополоснув гарячою водою
3. Заклад чаю - 4 г на 400мл води. У чайній ложці міститься приблизно 1 грам. Тобто на чайник 400 мл - близько 4-5 чайних ложок.
4. Залити чай водою 95 градусів. Настоювати 3-5-10 хвилин. Залежно від того, наскільки міцний чай ви хочете.
6. Розлийте по чашках.
7. Можна заварити повторно, якщо перше заварювання було не більше 5 хвилин. Чим довше чай настоюється, тим менша кількість повторних заварювань.
Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюваєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливо, поки чайний лист не охолов.
Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі від такого чаю вже не буде.
Гайвань або чайничок 100-200 мл - Заварювання способом ПРОТОКИ
* Обдайте заварник окропом
* Помістіть в нього чай близько 5-7 грам
* Залийте чай очищеною водою 90 ° С, так щоб вона покрила чайний лист і відразу ж злийте - таким чином ви промили і розпарити чайний лист, так щоб він краще розкрився
* Залийте чай водою, наполягайте 15-20 секунд (!), розлийте по піалах ... вдихніть аромат, зробіть ковток, відчуєте смак ... насолодитеся їм ... спробуйте описати, які ноти відчуваєте ...
* Таким чином заварюєте чай, поступово збільшуючи час заварювання, але не допускаючи перестої чаю, щоб не гірчить і швидко не «пішов» смак і аромат. Так можна зробити близько 7 проток.
* Після закінчення чаювання обов'язково вдихніть аромат піали ...