Порівняння
Додайте товари для порівняння
Мій кошик

Кімун або Цимень Хун Ча
чорний (червоний) чай, Китай

Смак міцний, з виразним ароматом меду, з нотами горіхів і прянощів, на диво не гіркий.
Післясмак солодкуватий, тривалий, запашний.
Покращує працездатність, прояснює розум, дарує відчуття легкості. 
Це смачний чорний чай, який можна пити щодня. Знімає напругу, оновлює сили, бадьорить. 

Один з найцінніших і знаменитих червоних чаїв в Китаї його назівають Цімень Хун Ча або Ци Мень Хун Ча,.

Ци Мень Хун Ча або друга назва Кімун, виробляють в провінції Аньхой в горах Хуаншань, що на сході Піднебесної, починаючи з кінця 19 століття. Він швидко припав до смаку англійцям і до сих пір використовується при купажуванні деяких сумішей, наприклад, Англійський сніданок вищого сорту. Цей сорт входить в трійку найпопулярніших червоних чаїв світу.

Добротний Кімун - Ци Мень Хун Ча обробляють дуже дбайливо. У купаж потрапляє лише молоде листя, обов'язково з ніжними тіпсами. Чаїнки дрібні, тонкі і щільно скручені. За кольором темні, майже нафтові. Дає густий, міцний настій. У нього іноді додають молоко або інші добавки, він чудово з ними поєднується.

Як потрібно заварювати чай Кімун:

Чай Кімун заварюється дуже швидко, оскільки його чаїнки дуже дрібні і ніжні. Вони швидко віддають свої "вкусняшки" в настій. Тому не залишайте його надовго в настої, інакше він стане занадто міцним. Краще заварити його повторно :) Найкращий спосіб заварювання - в чашці або по-європейськи. Метод Проливу для нього не дуже підходить, занадто вже швидко він заварюється.

Чашка

1. Температура води 90-95ºС
2. Прогрійте чашку, ополоснув гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чашка 200 мл - 2 г (приблизно одна-півтори чайні ложки з гіркою)
4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю 😊
5. Залийте чай водою 90-95ºС. Настоюйте 5-10 хвилин.

Чайник
1. Температура води 90-95ºС
2. Прогрійте чайник, ополоснувши його гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чайник 400 мл - 4 г (приблизно одна столова ложка з гіркою)
4. Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю
5. Залийте чай водою 90-95ºС. Настоюйте 5-10 хвилин.
6. Розлийте по чашках.
7. Можна заварити повторно.

Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливе, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі від такого чаю вже не буде.

Приємного чаювання!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Кімун, Цимень Хун Ча, чорний (червоний) чай, Китай

В наявності
Артикул: 0044
140 грн
162 грн
Порівняти
Замовити швидко
Характеристики
Країна виробник Китай
Дія Тонізуючий
Короткий опис Смак з виразним ароматом меду, з нотами горіхів і прянощів, на диво не гіркий.
Післясмак солодкуватий, тривалий, запашний.
Покращує працездатність, прояснює розум, дарує відчуття легкості та бадьорості.
Це дуже смачний чорний чай, якій можна пити щодня.
Вид чаю Чорний чай

Доставка Новою Поштою по Києву і всій Україні.

Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн на сайті. Банківськими картами Visa або MasterCard. Без коммисии.
  • Безготівкова оплата. Для цього виду оплату потрібно запросити реквізити у менеджера магазину. Ми не є платником ПДВ.
  • Післяплатою в відділенні Нової Пошти при отриманні. Є комісія Нової Пошти.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Гарантія від виробника.

Вгору