Порівняння
Додайте товари для порівняння
Мій кошик

Червоний Бі Ло Чунь
Чорний чай, Китай

Ніжний фруктово квітковий аромат сухого листа стає яскравішим, після заварювання, розкриваючись і переростаючи в медово солодкий смак з нотками ванілі і молочного шоколаду. Розкішний чай, який м'яко тонізує і дарує відчуття легкості, спокою, наповнює позитивом.
Цей чай варто обов'язково спробувати!

Бі Ло Чунь - Смарагдові Спіралі Весни - це всесвітньо відомий зелений чай, який виробляють в основному в провінції Цзянсу.
У нашому асортименті є Великий Нефритовий Бі Ло Чунь, і роблять його в провінції Юньнань.

Але є також і повністю ферментовані сорти Бі Ло Чуня, як цей.


Рекомендуємо пити його не поспішаючи, відчуваючи кожен ковток, адже цей чай надихає, хочеться мріяти, наспівуючи улюблені мелодії.
Має протизапальний ефект.

ЗАВАРЮВАННЯ

Заварювати чай Червоний Бі Ло Чунь можна по-європейськи в чашці, в чайнику або гайвані короткими проливами.

Чашка

1. Температура води 90-95ºС
2. Прогрійте чашку, ополоснув гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чашка 200 мл - 2 г (приблизно столова ложка з гіркою)
4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю 😊
5. Залийте чай водою 90-95ºС. Настоюйте 5-10 хвилин.

Чайник
1. Температура води 90-95ºС
2. Прогрійте чайник, ополоснувши його гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чайник 400 мл - 4 г (приблизно 2-3 столових ложки з гіркою)
4. Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю
5. Залийте чай водою 90-95ºС. Настоюйте 5-10 хвилин.
6. Розлийте по чашках.
7. Можна заварити повторно.

Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливе, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі від такого чаю вже не буде.

Гайвань або чайничок 100-200 мл - Заварювання способом ПРОЛИВУ
* Обдайте заварник окропом
* Помістіть в нього чай близько 5 г і закрийте кришечку
* Струсіть заварник кілька разів, відкрийте кришечку і вдихніть аромат прогрітого чаю
* Залийте чай очищеною водою 90-95ºС, так щоб вона покрила чайний лист і відразу ж злийте - таким чином ви розпарили чайний лист, так щоб він краще розкрився)
* Відкрийте кришечку і знову вдихніть аромат чаю. Зверніть увагу, як він змінився
* Залийте чай водою, настоюйте секунд (!) 10-15, розлийте по піалах ... вдихніть аромат, зробіть ковток, відчуйте смак ... насолодіться ним ... спробуйте описати, які ноти відчуваєте ...
* Таким чином заварюйте чай, поступово збільшуючи час заварювання, але не допускаючи перестоювання чаю, щоб він не гірчив і швидко не «пішов геть :)» смак і аромат. Так можна зробити близько 7-15 проливів.
* Після закінчення кожного проливу обов'язково вдихайте аромат піали - це додасть додаткової насолоди вашому чаюванню.

Приємного чаювання!

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Червоний Бі Ло Чунь, чорний чай, Китай

В наявності
Артикул: 0060
260 грн
Порівняти
Замовити швидко
Характеристики
Країна виробник Китай
Дія Тонізуючий
Короткий опис Ніжний фруктово квітковий аромат сухого листа стає яскравішим, після заварювання, розкриваючись і переростаючи в медово солодкий смак з нотками ванілі і молочного шоколаду. Розкішний чай, який м'яко тонізує і дарує відчуття легкості, спокою, наповнює позитивом.
Цей чай варто обов'язково спробувати!
Вид чаю Чорний чай

Доставка Новою Поштою по Києву і всій Україні.

Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн на сайті. Банківськими картами Visa або MasterCard. Без коммисии.
  • Безготівкова оплата. Для цього виду оплату потрібно запросити реквізити у менеджера магазину. Ми не є платником ПДВ.
  • Післяплатою в відділенні Нової Пошти при отриманні. Є комісія Нової Пошти.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Гарантія від виробника.

Вгору