Порівняння
Додайте товари для порівняння
Мій кошик

Янтарний Габа
GABA чай улун, Тайвань

Янтарний Габа - високогірний Gaba-чай, вирощений на Тайвані, в горах Алішань, на рівні 1200 м над рівнем моря.
Настій чаю прозорий, бурштиновий, теплий.
Легкий аромат меду і фруктів, з нотами груш і абрикос.
В охолодженому чаї, або в чаї, приготованому холодним способом відчувається шоколадна нота.
У післясмаку ноти фруктів, легка солодкість.

Янтарний габа-чай:
- відмінно підвищує концентрацію уваги
- допомагає внутрішньо зібратися
- прояснює свідомість
- покращує пам'ять
- підвищує настрій
- м'яко знижує тиск.

Випитий ввечері - підвищує якість сну, робить його глибоким і здоровим.
Заварювати смачно як методом проливу, так і звичним способом в чашці або чайнику.

При виробництві цього чаю його кілька разів витримують без доступу кисню, завдяки цьому в чайному листі зберігається гамма-аміномасляна кислота (ГАМК, англ. GABA). Виробництво габа-чаїв контролює Тайванська Державна Станція по вивченню і поширенню чаю, тому всі технологічні процеси виробництва габа-чаїв чітко витримані.

Габа-чай - ідеальний чай для людей, які ведуть АКТИВНИЙ спосіб життя.

Як правильно заварювати Янтарний габа чай.

Заварюемо чай в чашці 200 мл

  1. Температура води 90 градусів
  2. Прогрійте чашку гарячою водою
  3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чашка 200 мл - 2 г (чайна ложка)
  4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
  5. Залийте чай водою 90 градусів. Настоюйте 5-10 хвилин.

Заварюемо чай в чайнику 400 мл

  1. Температура води 90 градусів
  2. Прогрійте чайник гарячою водою
  3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води. Чайник 400 мл - 4 г (2 чайних ложки)
  4. Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
  5. Залийте чай водою 90 градусів. Настоювайте 5-10 хвилин.
  6. Розлийте по чашках.
  7. Можна заварити повторно.

Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливо, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі та приємного смаку від такого чаю вже не буде ...

Заварюемо чай способом ПРОЛИВУ в Гайвані або чайничок 100-200 мл

* Прогрійте заварник окропом

* Помістіть в нього чай близько 5 г і закрийте кришечку

* Струсіть заварник кілька разів, відкрийте кришечку і вдихніть аромат прогрітого чаю.

* Залийте чай очищеною водою 80-90° С, так щоб вона покрила чайний лист і відразу ж злийте - таким чином ви розпарили чайний лист, так щоб він краще розкрився)

* Відкрийте кришечку і знову вдихніть аромат чаю. Зверніть увагу, як він змінився.

* Залийте чай водою, настоюйте секунд (!) 10-15, розлийте по піалах ... вдихніть аромат, зробіть ковток, відчуйте смак ... насолодіться ним ... спробуйте описати, які ноти відчуваєте ...

* Таким чином заварюєте чай, поступово збільшуючи час кожного заварювання на 10-15 секунд, але не допускаючи перестою чаю, щоб не гірчив і швидко не «вийшов» смак і аромат. Так можна зробити близько 7-15 проливів, в залежності від тривалості кожного настоювання.

* Після того як випиваєте зі своєї піали чай, обов'язково вдихайте аромат, який в ній залишається. Саме в цей момент аромат чаю найбільш багатогранний і приємний. Відстежуйте, як змінюється аромат з кожним проливом - це доставляє багато задоволення;)

Приємного чаювання!

Цей чай мені сподобався холодним, настоювався кілька годин у холодильнику.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Янтарний Габа, GABA чай Улун, Тайвань, 2024

В наявності
Артикул: 0005
598 грн
Порівняти
Замовити швидко
Характеристики
Країна виробник Тайвань
Дія Чай-антістрес
Короткий опис Янтарний Габа - високогірний Gaba-чай.
Настій чаю прозорий, бурштиновий, теплий.
Легкий аромат меду і фруктів, з нотами груш і абрикос.
В охолодженому чаї, або в чаї приготованому холодним способом відчувається шоколадна нота.
У післясмаку ноти фруктів, легка солодкість.
Вид чаю Улун

Доставка Новою Поштою по Києву і всій Україні.

Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн на сайті. Банківськими картами Visa або MasterCard. Без коммисии.
  • Безготівкова оплата. Для цього виду оплату потрібно запросити реквізити у менеджера магазину. Ми не є платником ПДВ.
  • Післяплатою в відділенні Нової Пошти при отриманні. Є комісія Нової Пошти.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Гарантія від виробника.

Вгору