Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений Оксамит
Грузинський зелений чай
М’який квітково-фруктовий аромат, з нотками свіжої зелені.
Смак легкий, м’який, освіжаючий.
Має м’які тонізуючі властивості.
Чай насичений вітамінами, мікроелементами, антиоксидантами і амінокислотами.
Грузинський зелений чай зібрано весною на органічних чайних плантаціях Грузії (регіон Імеретія), які не обробляють хімікатами, тому чайні рослини живуть у повній гармонії з оточуючою природою.
Для виробництва чаю беруть виключно чайну бруньку та перший листочок, які містять максимальну кількість вітамінів та мікроелементів, а також дають м’який ніжний аромат та смак.
Як правильно заварювати:
Чашка 200 мл
1. Температура води 80 градусів
2. Прогрійте чашку, ополоснув гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чашка 200 мл - 2 г (чайна ложка)
4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю 😊
5. Залийте чай водою 80 градусів. Настоюйте 5-10 хвилин.
Чайник 400 мл
1. Температура води 60-80 градусів, не вище, інакше чай втратить свій аромат і буде гірчити.
2. Прогрійте чайник для заварювання, ополоснувши його гарячою водою.
3. Насипте чай у чайник з розрахунку 4 г на 400 мл води. У столовій ложці міститься приблизно 3 г
4. Струсніть чай в заварнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю і насолодіться ним. Ви відчуєте ноти квітів і фруктів.
5. Заварюйте 4-6 хвилин, потім процідіть настій. Можна заварювати і довше, якщо хочете отримати чай міцніше. Експериментуйте!
6. Розлийте чай по чашках.
Чай можна заварити кілька разів, поступово збільшуючи тривалість настоювання і отримуючи більш глибокий смак і аромат.
Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим довше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше настоюєте, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливе, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі і гарного смаку від такого чаю вже не буде ...