Кількість
|
Вартість
|
||
|
Жасминові Перлини
зелений чай, Китай
Жасминові Перлини Молі Лун Чжу
Місце збору: Фуцзянь
Ароматний зелений чай з молодих пагонів (флешів) з 3-4 листочками і верхньою брунькою. Для цього чаю відбирають найкращу сировину, ароматизують жасминовими квітками, обробляють і скручують виключно вручну. Заварюйте в прозорому чайнику, щоб милуватися танком перлин, які розкриваються у гарячій воді!
Сировину для цього чаю відбирають особливо ретельно. Щоб вийшли ідеальні за формою і смаком чаїнки, збирають тільки найніжніші листя з брунькою, покритою сріблястим пушком. Пошкоджень на гілочці бути не повинно, це головна вимога для високосортного чаю.
Майстер змішує чай із запашними квітками жасмину і залишає його просочитися ароматом на 6-8 годин. Потім жасмин прибирають. Чай досушують і ароматний Лун Чжу готовий.
Світлий, прозорий настій золотисто-зеленого кольору. Аромат жасмину натуральний і виразний. Смак зі свіжістю весняного листя і запашними нотками літнього саду. У чаї, який заварений правильно, гіркота не відчувається. Залишає солодкуватий післясмак.
Завдяки наявності кофеїну цей чай прекрасно підбадьорить вранці і прожене сонливість. Жасмин врівноважує нервову систему, дарує спокій і піднімає настрій.
Заварювання
Чашка 200 мл
1. Температура води 80 градусів
2. Прогрійте чашку гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чашка 200 мл - 2 г (чайна ложка)
4. Струсніть чай в чашці. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
5. Залийте чай водою 80 градусів. Настоюйте 5-10 хвилин.
Чайник 400 мл
1. Температура води 80 градусів
2. Прогрійте чайник гарячою водою
3. Насипте чай, стандартний заклад - 1 г чаю на 100 мл води.
Чайник 400 мл - 4 г (2 чайних ложки)
4. Струсніть чай в чайнику. Вдихніть аромат прогрітого чаю.
5. Залийте чай водою 80 градусів. Настоювайте 5-10 хвилин.
6. Розлийте по чашках.
7. Можна заварити повторно.
Час настоювання залежить від того, яку міцність чаю ви хочете отримати.
Чим більше чай настоюється, тим міцніше стає смак і яскравіше відчувається дія чаю.
Чим менше, тим ніжніше і солодше смак, і тим більшу кількість разів його можна повторно заварити.
Повторне заварювання можливе, поки чайний лист не охолов. Остиглий чайний лист заварювати не можна, оскільки користі та приємного смаку від такого чаю вже не буде ...
Приємного чаювання!