Китайський чай Смола Пуер або Ча Гао чайна паста.

Смола пуеру - Ча Гао (茶 膏) - виробляється в Китаї з давніх часів. Вперше чайна паста була виготовлена ​​в VII столітті нашої ери, за часів правління династії Тан.
Процес виробництва трудомісткий і вимагає вищого професіоналізму чайного майстра.
Чтоби зробити 1 кг смоли потрібно близько 70 кг чайного листа з чайних дерев, вік яких перевищує 100 років. Тільки з таких дерев і отримують сировину для дорогого високоякісного пу-ера.
Підготовлене чайне сировину підігрівають протягом доби (!) В спеціальному котлі, щохвилини помішуючи, перевертаючи і контролюючи температуру нагрівання. Зазвичай в процесі задіяні не менше трьох майстрів, оскільки вони повинні змінювати один одного. Завдяки такій обробці всі корисні речовини, що знаходяться в чайному листі, екстрагуються і виходить такий собі "концентрат пу-ера", в якому, відповідно, в десятки разів примножені його цілющі властивості.

Дія Смоли Пуер трохи відрізняється від дії чаю Шу Пуер.

Смола відмінно тонізує, додає енергії і ясності свідомості. Дещо по-іншому, ніж пуер. Приємно обволікає ШКТ, інакше ніж пуер. Швидко повертає до себе, в момент «зараз». Наповнює, вирівнює внутрішній стан.
Має ті ж корисні властивості, що і Пуер:
- Нормалізує діяльність травної системи.
- Знижує рівень цукру в крові і холестерину
- Зміцнює стінки судин
- Виводить токсини з організму
- Зігріває, втамовує спрагу, додає сил.
Зручно в заварюванні.
Завжди під рукою, в разі, коли потрібно підбадьоритися і швидко повернути собі ресурсний стан.

Обрати і купити Смола пуеру - Ча Гао в інтернет-магазин справжнього чаю Baocha.com.ua

Як правильно заварити смоли Пуер.

Смола Пуер куплена в нашому магазині, завдяки своїй упаковці дуже зручна заварювати і для приготування цього чайного напою підійде будь-яка ємність. Один квадратик без фольгованої упаковки це 1 грам Смоли Пуер.

Поділимося з вами декількома способами заварювання.

Як заварити Смоли Пуер методом Протоки:

  1. Розігріваемо окропом заварoчний чайник або чашку.
  2. Ложимо на днo ємкості 1 грам смоли Пуер і заливаемо 150 - 200 мл гарячої води 90-95 ° С.
  3. Заварюємо Смолу 15 секунд.
  4. Переливаємо напій в негарячую посуд або розливаємо по чашках якщо заварювали в чайнику.
  5. Насолоджуйтеся смаком і ароматом цього напою.
  6. Як тoлько перелили напій, знову долийте води і так до тих пір поки смола повністю не розчиниться.
  7. Якщо хочете міцніше або легше підбираючи пропорції індивідуально під свій смак виходячи їх середніх рекомендованих пропорцій 1 грам смоли на 200 мл води.

Заварювання Смоли Пуер в Термокружки або в Термосі:

  1. Пропорції на один літр води на 1 грам смоли.
  2. Залийте окропом і розмішуючи дочекайтеся, пoка смола повністю розчиниться. Щільно закрийте термос або термокружку. Смола Пуер - це унікальний чайний напій, який бадьорить краще ніж кава.
  3. Смолу Пуер можна заварювати теплою і навіть холодною водою в жаркі дні. Відповідно процес заварювання буде довше за часом.

Найпростіший спосіб заварювання Смоли Пуэр:

  1. Залийте одну гранулу це 1 грамм гарячою водю 100-200 мл, в залежності від ваших смакових уподобань.
  2. Вона розчиняється протягом близько 5 хв. Для кращого розчинення періодично помішуйте напій ложкою або паличкою :)

 

В оригінальній упаковці Смола Пуер може зберігатися дуже довго, в сухому місці, в герметично закритому посуді без сторонніх запахів.

 

Увага, під час вагітності та годування груддю, ми радимо не вживати Смоли Пуер. А так само не радимо пити на голодний шлунок і вживати цей напій дітям до 8 років.