GABA чай

Цей чай порівняно молодий, але вже став досить популярним чаєм у світі.
Поява цього чаю на Тайвані було за японськими дослідженнями Габа в 1980-х роках.
Згідно з дослідженнями, ця молекула міститься в організмі людини в центральній нервовій системі - це один з найважливіших її компонентів. Гамма-аміномасляна (скор. Англ. - GABA) кислота активізує енергетичні процеси мозку, покращує його кровопостачання і дихальну активність.

Медичні препарати на основі GABA призначають при:
- синдромі дефіциту уваги;
- порушення статевих функцій;
- як заспокійливий засіб;
- для поліпшення мислення і пам'яті.

Технологія виробництва ЧАЮ з підвищеним вмістом Габа була відкрита в Японії в 1987 р, і її головною особливістю є те, що обробка чайного листя проходить без доступу кисню. Завдяки цьому в чайному аркуші зберігається гамма-аміномасляна кислота. До того ж такий метод виробництва додає особливі ноти і у смак чаю. Саме тому GABA-чай - це незвичайний чай, як за дією на організм, так і за смаком.
GABA-чай - це природний і натуральний джерело гамма-аміномасляної кислоти, так необхідної людині.
GABA-чай ТМ Baocha проводиться на Тайвані під суворим контролем державної Тайванської Станції з вивчення і поширення чаю.

Як пити:

Хороший і як аперитив, і як дижестив.
Цукор не рекомендується.

Як заварювати:

Заварюється GABA-чай водою з температурою 90-95°С.
Настоюють 3-4 хвилини.
Можна заварювати кілька разів.

* Протипоказання:
Не рекомендується GABA-чай при зниженому артеріальному тиску, гострої ниркової недостатності і під час першого триместру вагітності.