Для тих, хто з нашими чаями знайомий вже знає, що у нас рай ізобілія для чаеманів 😍 Вибір смаку під настрій. Адже в нас самий більший вибір Габа чаю.
А ось у Новачків - голова обертом. З чого почати? Який чай з яким ефектом? Який з них самий габа? Який найсмачніший? і т.д.
Отже, про все по порядку:
1. ЯКИЙ НАЙБІЛЬШИЙ ГАБА?
Все габа-чаї володіють габа-ефектом і дають габа-стан:
- знімають напругу в тілі
- м'яко знижують тиск
- покращують роботу головного мозку
- підвищують концентрацію уваги
- допомагають внутрішньо зібратися
- вирівнюють внутрішній стан
- повертають працездатність
- підвищують настрій :)
Зелені габа-чаї: Зелений Алішань і Смарагдовий - ще й дають тонус, бадьорять, тобто дають дію зелених чаїв.
2. З ЧОГО ПОЧАТИ?
Залежить від того, якого виду чаї ви любите в принципі: зелені або чорні
ТОП-чаї:
- зелений - Зелений Алішань
- улун (за ступенем ферментації знаходиться між зеленим і чорним) - Діамантовий
Діамант ГАБА - наш улюблений 😍 обов'язково його спробуйте.
- чорний - Червоний Алішань
Для любителів чаю з ароматами
- Молочний Габа
- Габа з бутонами Троянди
Цінителям пуеру сподобається
- Аметистовий габа
3. ЕФЕКТ Габа
Хтось відчуває його відразу.
Комусь потрібно попити чай якийсь час, щоб зрозуміти і відчути його дію, знайти свій унікальний спосіб заварювання.
Чаї настільки багатогранні, що задовольнять будь-який, найвимогливіший вкус.
4. ЯК ЗАВАРЮВАТИ ГАБА ЧАЙ
Стандарт пропорція 1г чаю на 100 мл води
Температура можлива від 85 до 95 градусів.
(Нижче температура, м'якше чай за смаком вийде)
Габа-чай прекрасний тим, що при перестої стане насиченим, але НЕ БУДЕ гірчить))
Спосіб заварювання:
- чашка
- чайник
- термос
- Тіпод - спосіб протоки
- Чайная Церемонія - і Пінч, і в ГунФуЧа - він прекрасно розкривається, нота за нотою 😋
Як правильно заварювати чай і в якому посуді ми докладно описали для кожного чаю.