Цінність Тайваньських Gaba-чаїв ТМ Вaocha

1. Унікальна КОРИСТЬ для здоров'я:

🍃 стимулює роботу головного мозку, як ніякий інший;
🍃 помітно підвищує швидкість мислення;
🍃 підвищує концентрацію уваги;
🍃 розслабляє і знімає напругу - нервове і тілесне;
🍃 багатий антиоксидантами;
🍃 знижує артеріальний тиск (досить 3 г чаю на 150 мл води);
🍃 нормалізує сон;
🍃 випитий за 1-2 години до прийому алкоголю, підвищує стійкість організму до сп'яніння;
🍃 перешкоджає закачування і при цьому не викликає сонливості;
🍃 перешкоджає накопиченню піску і каменів в нирках;
🍃 помітно заспокоює вегетативну нервову систему і знімає надмірну напругу в м'язах.

2. Gaba-чай - СМАЧНИЙ і АРОМАТНИЙ ЧАЙ

І виходить таким виключно технології виробництва, особливої ​​обсмажуванні листа, яка зберігає і підкреслює природний аромат чайного листа. Без добавок!
Gaba-чаї бувають зелені, улун, чорні. Особлива технологія виробництва - при якій один з етапів відбувається під вакуумом, завдяки чому в чайному листі зберігається гамма-аміномасляна кислота (gaba) - дозволяє проводити різні види чаю за ступенем ферментації.
🌈  Зелені Gaba-чаї
- Смарагдовий (Смарагдовий) габа - легкий, свіжий, з нотками зелені і потужною енергетикою гір
- Зелений Алішань "- трохи більше ферментований, з нотками свіжоспеченого печива і свіжості.
🌈  Улуни (бірюзові чаї)
- Діамант (Діамантовий) габа - з нотками фруктів, дивує феєрією смаку і аромату 😊
- Бірюзовий Алішань "- фруктові ноти з домінуванням нот манго
- Янтарний Габа - фруктові ноти з домінуванням нот груші
- Мінцзянь улун - фруктові ноти з домінуванням нот прдсушенного яблука)
- Аметистовий габа - екзотичний чай. Унікальна прожарка надала цьому чаю ноти пуеру і не тільки)) це варто спробувати)
- Габа-чай з бутонами Троянди - говорить сам за себе))
- Молочний Габа - припаде до смаку шанувальникам Молочного улуна)) Він дууже цікавий))
🌈  Чорні чаї
- Красний Алішань - фруктово-цитрусові нотки.

3. Як заварювати

🍵  Можна звичним способом - в чашці / чайнику
* Прогріти посуд гарячою водою
* Насипати чай - 1 ч.л. (2г) на чашку
2 ч.л. на чайник 400мл
Залити водою 95 градусів
* Настояти 5-10 хвилин
🍵  Можна в термосі - добре взяти з собою на тренування, пробіжку, в машину ...
Щоб чай вийшов не надто міцним, заклад зробити якомога менше, ніж на чайник (1.5-2 ч.л.на 0.5л) і залити водою градусів 80
Габа-чай не боїться перестої в порівнянні зі звичайними чаями.
🍵  А можна способом ПРОТОКИ
Дуже смачно виходить 😋
Своєрідна медитативно-дихальна практика:
* Прогріти посуд гарячою водою
* Насипати чай - 2-3 ч.л. (4-6г) на заварник 200мл
* Струсити чай, вдихнути аромат прогрітого чая😊
Залити водою 80-90 градусів
* Настояти до 1 хв. Перелити, насолодитися ароматом, смаком.
* Знову залити гарячою водою. Настояти 1 хв ...
* Таким чином можна зробити 5 і більше заварювань. До тих пір, поки ви відчуваєте смак і аромат чаю ...
🍵 Gaba-чаї прекрасно розкриваються і при Чайної Церемонії ГунФуЧа 😊

Каталог Габа Чай ВaoCha